RedMed Header
wyszukiwanie zaawansowane
» » Polityka prywatności

Ankieta

Najlepszy glukometr 2017

  • CardioChek, PTS Diagnostics
  • CONTOUR TS, Bayer
  • Xido, Abbott
  • OneTouch Select,
  • evercare genius
  • IXell
  • Accu-Chek Activ
  • Accu-Chek Performa Nano
  • Contur Plus, Bayer,
  • Glucosense

Bestsellery

Opinia o produkcie

Świetny produkt, bezbolesne, nie znałam produktu wcześniej, kupowałam inne droższe w sumie nie wiem dlaczego? Teraz już tylko te. Dowiedziałam się że…
Ocena produktu 5/5

Kontakt

  • NIP: 627-27-30-603
  • E-mail:N@pisz do nas
  • Telefon22 244 25 90
    32 249 00 70
    12 378 35 40
  • Godziny działania sklepu8:00-16:00

Hity sklepowe

1
Pipety Kapilary PTS 30µl 25szt.

Pipety Kapilary PTS 30µl 25szt.29,70 zł brutto27,50 zł netto

Op.200 szt. Igły do wstrzykiwaczy insuliny Droplet 31g 8mm

Op.200 szt. Igły do wstrzykiwaczy insuliny Droplet 31g 8mm 120,00 zł69,99 zł brutto64,81 zł netto

Najnowsze Wiadomości

Nasze nowości

Beta Karoten Sun Plus - 30 kapsułek

Beta Karoten Sun Plus - 30 kapsułek11,99 zł10,99 zł brutto10,18 zł netto

Mega Krzem - 60 tabletek

Mega Krzem - 60 tabletek18,99 zł17,99 zł brutto16,66 zł netto

Ginkgo Plus - 60 tabletek

Ginkgo Plus - 60 tabletek10,99 zł9,99 zł brutto9,25 zł netto

Glukometr Optium Xido

Glukometr Optium XidoZapytaj o cenę

Glukometr Contour Plus

Glukometr Contour PlusZapytaj o cenę

Nakłuwacz MICROLET NEXT

Nakłuwacz MICROLET NEXT14,85 zł brutto13,75 zł netto

Pulsoksymetr napalcowy z Bluetooth - MD300C318T

Pulsoksymetr napalcowy z Bluetooth - MD300C318T499,50 zł brutto462,50 zł netto

Zmiana języka

PolskiAngielski

Systemy płatności

  • PayU
  • Dotpay
  • PayPal
  • PayU Raty
Testy Cholesterol Całkowity 25szt - CardioChek

Testy Cholesterol Całkowity 25szt - CardioChek

135,00 zł99,90 zł brutto92,50 zł netto
  Testy paskowe działają wyłącznie z urządzeniem CardioChek lub CardioChek PA. Testy pozwalają w sposób ilościowy określić poziom cholesterolu całkowitego TC we krwi pobranej z palca lub żyły pacjenta. Niewielka kropla krwi 15µL pozwala na przeprowadzenie…
szt.Do koszyka
pozostało tylko do końca promocji !!

Polityka prywatności

Data dodania: 13-01-2014Wyświetleń: 3750 Niniejsza Polityka prywatności określa zasady przechowywania i dostępu do informacji na urządzeniach Użytkownika, służących realizacji usług świadczonych drogą elektroniczną żądanych przez Użytkownika, przez Red Med Poland Sp z o.o.

 

1. Informacje ogólne.

  1. Operatorem Serwisu www.RedMed.pl jest Red Med Poland Sp z o.o.

  2. Serwis realizuje funkcje pozyskiwania informacji o użytkownikach i ich zachowaniach w następujący sposób:

    1. Poprzez dobrowolnie wprowadzone w formularzach informacje

    2. Poprzez zapisywanie w urządzeniach końcowych pliki cookie (tzw. "ciasteczka").

    3. Poprzez zapisywanie technicznych logów na poziomie serwera www, obsługiwanego przez Nazwa.pl (operator hostingu prowadzi swoją stronę pod adresem http://www.home.pl).

  3. Niniejsza Polityka jest dokumentem informacyjnym i nie zastępuje polityki bezpieczeństwa, prowadzonej przez Operatora Serwisu zgodnie zgodnie z przepisami o ochronie danych osobowych.

  4. W zakresie danych, będących danymi osobowymi w świetnie przepisów o ochronie danych osobowych, administratorem danych jest Operator Serwisu.

2. Informacje w formularzach.

  1. Serwis zbiera informacje podane dobrowolnie przez użytkownika.

  2. Serwis może zapisać ponadto informacje o parametrach połączenia (oznaczenie czasu, adres IP)

  3. Dane w formularzu nie są udostępniane podmiotom trzecim inaczej, niż za zgodą użytkownika.

  4. Dane podane w formularzu mogą stanowić zbiór danych osobowych, wówczas taki zbiór jest rejestrowany przez Operatora Serwisu w rejestrze prowadzonym przez Generalnego Inspektora Ochrony Danych Osobowych.

  5. Jeśli dane w formularzu umożliwiają identyfikację osoby fizycznej, to osoba taka ma prawdo do wglądu, modyfikacji i żądania zaprzestania przetwarzania swoich danych w dowolnym momencie. Możliwe jednak, że będzie to powodowało brak dostępu do niektórych funkcji serwisu.

  6. Dane podane w formularzu są przetwarzane w celu wynikającym z funkcji konkretnego formularza, np. w celu dokonania procesu obsługi zgłoszenia serwisowego lub kontaktu handlowego.

  7. Dane podane w formularzach mogą być przekazane podmiotom technicznie realizującym niektóre usługi – w szczególności dotyczy to przekazywania informacji o posiadaczu rejestrowanej domeny do podmiotów będących operatorami domen internetowych (przede wszystkim Naukowa i Akademicka Sieć Komputerowa j.b.r – NASK), serwisów obsługujących płatności lub też innych podmiotów, z którymi Operator Serwisu w tym zakresie współpracuje.

3. Informacja o plikach cookies.

  1. Serwis korzysta z plików cookies.

  2. Pliki cookies (tzw. „ciasteczka”) stanowią dane informatyczne, w szczególności pliki tekstowe, które przechowywane są w urządzeniu końcowym Użytkownika Serwisu i przeznaczone są do korzystania ze stron internetowych Serwisu. Pliki tego rodzaju zazwyczaj zawierają nazwę strony internetowej, z której pochodzą, czas przechowywania ich na urządzeniu końcowym oraz unikalny numer.

  3. Podmiotem zamieszczającym na urządzeniu końcowym Użytkownika Serwisu pliki cookies oraz uzyskującym do nich dostęp jest operator Serwisu lub podmioty z nim współpracujące.

  4. Pliki cookies wykorzystywane są w następujących celach:

    1. tworzenia statystyk, które pomagają zrozumieć, w jaki sposób Użytkownicy Serwisu korzystają ze stron internetowych, co umożliwia ulepszanie ich struktury i zawartości

    2. utrzymanie sesji Użytkownika Serwisu (po zalogowaniu), dzięki której Użytkownik nie musi na każdej podstronie Serwisu ponownie wpisywać loginu i hasła

    3. w celu zapamiętania składu koszyka użytkownika w sklepie internetowym,

    4. określania profilu użytkownika w celu wyświetlania mu dopasowanych materiałów w sieciach reklamowych, w szczególności sieci Google.

  5. W ramach Serwisu stosowane są dwa zasadnicze rodzaje plików cookies: „sesyjne” (session cookies) oraz „stałe” (persistent cookies). Cookies „sesyjne” są plikami tymczasowymi, które przechowywane są w urządzeniu końcowym Użytkownika do czasu wylogowania, opuszczenia strony internetowej lub wyłączenia oprogramowania (przeglądarki internetowej). „Stałe” pliki cookies przechowywane są w urządzeniu końcowym Użytkownika przez czas określony w parametrach plików cookies lub do czasu ich usunięcia przez Użytkownika.

  6. Oprogramowanie do przeglądania stron internetowych (przeglądarka internetowa) zazwyczaj domyślnie dopuszcza przechowywanie plików cookies w urządzeniu końcowym Użytkownika. Użytkownicy Serwisu mogą dokonać zmiany ustawień w tym zakresie. Przeglądarka internetowa umożliwia usunięcie plików cookies. Możliwe jest także automatyczne blokowanie plików cookies Szczegółowe informacje na ten temat zawiera pomoc lub dokumentacja przeglądarki internetowej.

  7. Ograniczenia stosowania plików cookies mogą wpłynąć na niektóre funkcjonalności dostępne na stronach internetowych Serwisu.

  8. Pliki cookies zamieszczane w urządzeniu końcowym Użytkownika Serwisu i wykorzystywane mogą być również przez współpracujących z operatorem Serwisu reklamodawców oraz partnerów, a także operatorów płatności.

  9. Zalecamy przeczytanie polityki ochrony prywatności tych firm, aby poznać zasady korzystania z plików cookie wykorzystywane w statystykach: Polityka ochrony prywatności Google Analytics

  10. Pliki cookie mogą być wykorzystane przez sieci reklamowe, w szczególności sieć Google, do wyświetlenia reklam dopasowanych do sposobu, w jaki użytkownik korzysta z Serwisu. W tym celu mogą zachować informację o ścieżce nawigacji użytkownika lub czasie pozostawania na danej stronie.

  11. W zakresie informacji o preferencjach użytkownika gromadzonych przez sieć reklamową Google użytkownik może przeglądać i edytować informacje wynikające z plików cookies przy pomocy narzędzia: https://www.google.com/ads/preferences/

4. Logi serwera.

  1. Informacje o niektórych zachowaniach użytkowników podlegają logowaniu w warstwie serwerowej. Dane te są wykorzystywane wyłącznie w celu administrowania serwisem oraz w celu zapewnienia jak najbardziej sprawnej obsługi świadczonych usług hostingowych.

  2. Przeglądane zasoby identyfikowane są poprzez adresy URL. Ponadto zapisowi mogą podlegać:

    1. czas nadejścia zapytania,

    2. czas wysłania odpowiedzi,

    3. nazwę stacji klienta – identyfikacja realizowana przez protokół HTTP,

    4. informacje o błędach jakie nastąpiły przy realizacji transakcji HTTP,

    5. adres URL strony poprzednio odwiedzanej przez użytkownika (referer link) – w przypadku gdy przejście do Serwisu nastąpiło przez odnośnik,

    6. informacje o przeglądarce użytkownika,

    7. Informacje o adresie IP.

  3. Dane powyższe nie są kojarzone z konkretnymi osobami przeglądającymi strony.

  4. Dane powyższe są wykorzystywane jedynie dla celów administrowania serwerem.

5. Udostępnienie i powierzenie przetwarzania danych.

  1. Dane podlegają udostępnieniu podmiotom zewnętrznym wyłącznie w granicach prawnie dozwolonych.

  2. Dane umożliwiające identyfikację osoby fizycznej są udostępniane wyłączenie za zgodą tej osoby.

  3. Operator może mieć obowiązek udzielania informacji zebranych przez Serwis upoważnionym organom na podstawie zgodnych z prawem żądań w zakresie wynikającym z żądania.

  4. W zakresie powierzenia przetwarzania danych osobowych Operator Serwisu zawarł pisemną umowę powierzenia przetwarzania danych, uregulowaną w art. 31 ustawy o ochronie danych osobowych, z dostawcą usług hostingowych home.pl

6. Zarządzanie plikami cookies – jak w praktyce wyrażać i cofać zgodę?

  1. Jeśli użytkownik nie chce otrzymywać plików cookies, może zmienić ustawienia przeglądarki. Zastrzegamy, że wyłączenie obsługi plików cookies niezbędnych dla procesów uwierzytelniania, bezpieczeństwa, utrzymania preferencji użytkownika może utrudnić, a w skrajnych przypadkach może uniemożliwić korzystanie ze stron www

  2. W celu zarządzania ustawieniami cookies wybierz z listy poniżej przeglądarkę internetową/ system i postępuj zgodnie z instrukcjami:

    1. Internet Explorer

    2. Chrome

    3. Safari

    4. Firefox

    5. Opera

    6. Android

    7. Safari (iOS)

    8. Windows Phone

    9. Blackberry


Przejdź do strony głównej

Super hit

  • Opakowanie pasków testowych qLabs 48szt

    Opakowanie pasków testowych qLabs 48szt

    .img-list {text-align: right;} .img-list div {margin-right: 1%;} @media only screen and (max-width: 799px) {.img-list {text-align: left;} }   Jednorazowe paski testowe do pomiaru krzepliwości krwi dla analizatora qLabs® Q-1. Paski testowe przeznaczone…
    707,40 zł518,40 zł brutto480,00 zł netto
    szt.Do koszyka
  • Pulsoksymetr dla noworodka, niemowlaka, dziecka MD300 C5 żabka

    Pulsoksymetr dla noworodka, niemowlaka, dziecka MD300 C5 żabka

    Pulsoksymetr pediatryczny MD300C5 przeznaczony jest do nieinwazyjnego pomiaru nasycenia tlenem hemoglobiny tętniczej (SpO2) w dowolnym miejscu.Można go stosować u pacjentów nawet od 1 tygodnia życia. Użytkowanie uzależnione jest od wielkości największego…
    299,70 zł158,49 zł brutto146,75 zł netto
    szt.Do koszyka
  • Igły do wstrzykiwaczy insuliny Droplet 31g 6mm op.100szt.

    Igły do wstrzykiwaczy insuliny Droplet 31g 6mm op.100szt.

    Igły wysokiej jakości zaprojektowane do twoich potrzeb leczenia cukrzycy. Zapewniają komfortowy zastrzyk insuliny, łagodne przenikanie i zminimalizowane odczuwanie bólu. Technologia cienkiej ściany, aby zapewnia precyzyjny przepływu insuliny i sprawne…
    60,00 zł39,96 zł brutto37,00 zł netto
    szt.Do koszyka
  • Igły do penów insulinowych Droplet 31g 8 mm op. 100szt.

    Igły do penów insulinowych Droplet 31g 8 mm op. 100szt.

    Igły wysokiej jakości zapewniają komfortowy zastrzyk insuliny, łagodne przenikanie i zminimalizowane odczuwanie bólu.  Zaprojektowane do twoich potrzeb leczenia cukrzycy, dopasowane do wstrzykiwaczy wszystkich wiodących marek. Technologia cienkiej ściany,…
    60,00 zł39,96 zł brutto37,00 zł netto
    szt.Do koszyka
  • Igły do insuliny 200 szt. Droplet 31G 6 mm

    Igły do insuliny 200 szt. Droplet 31G 6 mm

    Zaprojektowane do twoich potrzeb leczenia cukrzycy, zapewniają komfortowy zastrzyk insuliny, łagodne przenikanie i zminimalizowane odczuwanie bólu. Igły wysokiej jakości z technologią cienkiej ściany, która zapewnia precyzyjny przepływu insuliny i sprawne…
    120,00 zł69,99 zł brutto64,81 zł netto
    szt.Do koszyka
  • Ciśnieniomierz do apteki i przychodni, z wbudowaną drukarką

    Ciśnieniomierz do apteki i przychodni, z wbudowaną drukarką

    Pomiar ciśnienia krwi jest najbardziej podstawowy badaniem dla kontroli zdrowia. Ciśnieniomierz do samodzielnego użytku. W pełni automatyczny, bezobsługowy manometr ciśnienia krwi, z wbudowaną drukarką, który stosując metodę oscylometryczną oferuje…
    8 000,00 zł brutto7 407,41 zł netto
    szt.Do koszyka
  • Młody Jęczmień Forte Slim - 60 tabletek

    Młody Jęczmień Forte Slim - 60 tabletek

    Suplement diety został opracowany specjalnie z myślą o osobach dorosłych, które chcą zadbać o kontrolę masy ciała. Opakowanie zawiera 60 tabletek. Suplement diety Młody Jęczmień Forte Slim zawiera w każdej tabletce 350 mg wysoko skoncentrowanego ekstraktu z…
    22,99 zł21,99 zł brutto20,36 zł netto
    szt.Do koszyka
Copyright © 1999-2017 Red Med Poland Sp. z o.o.